Cinci beneficii ale tamplariei PVC

În ultimii douăzeci de ani, ferestrele și ușile din PVC au devenit un standard pe piata. Ce face ferestrele din tamplarie PVC atât de speciale? Ferestrele PVC și UPVC practic nu au probleme de service, necesită întreținere minimă în timpul vieții și puteți fi siguri că nu va mai trebui să vă vopsiți din nou ferestrele. Credem cu adevărat că aceste ferestre oferă cea mai bună opțiune practică și economică pentru majoritatea proprietarilor de locuinte.

PVC (clorura de polivinil) este un polimer sintetic de plastic, care este creat chimic. Vinilul este de obicei realizat în forme rigide și flexibile. Pentru ca acesta să devină flexibil, se adaugă plastifianți la compus. “U” din UPVC înseamnă “neplasticizat”. Deși sunt denumite în mod obișnuit ferestre din PVC, cele mai multe ferestre de vinil sunt de fapt făcute din UPVC. UPVC nu este la fel de flexibil, mai rezistent la intemperii si incendii, nu se deterioreaza, nu se deformeaza sau se decoloreaza la fel de repede ca PVC-ul obisnuit. De asemenea, nu este la fel de toxic sau periculos pentru mediu ca vinilul plastifiat.

Avantaje tamplarie PVC:

1. Ferestrele PVC sunt mai ieftine
Un lucru care va influența foarte mult tipul de tamplarile pe care îl doriti este prețul. Ferestrele PVC au costuri relativ scăzute în comparație cu ferestre din lemn sau aluminiu. Ferestrele din aluminiu sunt, în general, cu aproximativ 20% – 30% mai scumpe decât cele din PVC. Prin urmare, reprezintă o investiție sigură pentru creșterea și menținerea valorii unei proprietăți.

2. Ferestrele din PVC sunt ușor de întreținut
Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor ferestre este că acestea necesită puțină atenție. Ferestrele din PVC pot fi în general curățate cu apă și săpun și nu necesită cunoștințe speciale sau produse de curățare unice.

3. Ferestrele PVC durează mai mult
Ferestrele din PVC sunt durabile și nu putrezesc spre deosebire de ferestrele din lemn. De-a lungul timpului, lemnul se poate deforma, dezintegra și se destrămă. Ferestrele din PVC au o durată lungă de viață și o rezistență mare la distorsiuni. Ele pot fi de asemenea fabricate într-o varietate de culori. Ferestrele din lemn, pe de altă parte, trebuie să fie răzuite și re-vopsite la fiecare 5 ani. PVC-ul de ultimă generație este extrem de rezistent la condițiile meteorologice și nu va avea culoarea galbenă sau nu isi va schimba culoarea pe durata vietii sale.

4. Frestre din PVC sunt mai eficiente din punct de vedere energetic
Ferestrele din PVC sunt cele mai bune în comparație cu ferestrele din aluminiu sau din lemn. Acestea au valori mai bune ale izolației și pot reduce costurile de energie și de încălzire.

5. Ferestrele din PVC au garanții mai bune
De obicei, majoritatea producătorilor oferă o garanție de 25 de ani pentru ferestrele PVC / UPVC. Aceasta este speranța de viață a tamplariei din PVC și ar trebui să vă așteptați să înlocuiți ferestrele dupa aceasta perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *