Descrierea companiei

Oferim cea mai variata gama de tamplarie PVC/Aluminiu si termopane in Alexeni din judetul Ialomita.

SC CLAU TERM 2011 S.R.L. este o firma producatoare de tamplarie PVC/Aluminiu, echipa noastra avand o experienta de peste 8 ani in domeniul maselor plastice.
Detinem propriul atelier de productie si oferim astfel solutii complete de vitrare pentru clientii nostri. Oferim montaj profesionist cu echipele noastre de specialisti. Detinem cunostintele si asiguram suportul logistic necesar pentru executarea unor lucrari cu grad ridicat de dificultate tehnica.

Produse

Producem usi PVC/aluminiu- usi de interior, usi de exterior, usi de garaj, usi de sticla, usi osciloculisante si ferestre de PVC/aluminiu – ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre pentru balcoane sau fatade de sticla. Avem de asemenea o gama variata de accesorii: rulouri, rolete, jaluzele, obloane, sisteme de umbrire, plase de insecte, glafuri etc.
Clientii nostri pot alege dintr-o gama variata luand in considerare atat specificatiile tehnice ale fiecarui profil, in functie de modelul dorit, cat si culoarea sau accesoriile.

Misiune

Misiunea companiei este aceea de a oferi clienților săi (și nu numai) un plus de confort, funcționalitate, valoare estetică și siguranță prin instalarea de tâmplărie PVC din producție proprie. Suntem aproape de clienții noștri cărora le asigurm o gamă largă de tâmplărie și accesorii, cu raport optim preț-calitate, adaptată oricărei cereri. 


Pentru parteneriate termopane sau pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 0722320928 sau pe Facebook!