Tamplarie PVC / Aluminiu

<h2>Descrierea companiei</h2>

SC CLAU TERM 2011 S.R.L. este o firma producatoare de tamplarie PVC / Aluminiu. Echipa noastra avand o experienta de peste 8 ani in domeniul Tamplariei PVC.
Detinem propriul atelier de tamplarie pvc / aluminiu, astfel că producem si oferim solutii complete de vitrare pentru clientii nostri. Oferim montaj profesionist cu echipele noastre de specialisti. Detinem cunostintele si asiguram suportul logistic necesar pentru executarea unor lucrari cu grad ridicat de dificultate tehnica.

<h3>Lucrăm cu ideile clienților</h3>

Clientii nostri pot alege dintr-o gama variata de tamplarie pvc / aluminiu luand in considerare atat specificatiile tehnice ale fiecarui profil, in functie de modelul dorit, cat si culoarea sau accesoriile.

<h4>Produse</h4>

Producem usi PVC / aluminiu – usi de interior, usi de exterior, usi de garaj, usi de sticla, usi osciloculisante si ferestre de PVC/aluminiu: ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre pentru balcoane sau fatade de sticla. Avem de asemenea o gama variata de accesorii: rulouri, rolete, jaluzele, obloane, sisteme de umbrire, plase de insecte, glafuri etc.

Pentru parteneriate termopane ( tamplarie pvc / aluminiu) sau pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 0722320928 sau pe Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *