Termopane Romania
PRIMA PAGINĂ » PROFILE PVC

Produsele din termopan create de Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profil termopan.

PROFILE PVC

PROFILE TERMOPANE-ROMANIA


Profilele PVC Salamander nu sunt printre cele mai ieftine ferestre din plastic, dar calitatea are prețul său. Salamander folosește cele mai moderne tehnologii de prelucrare, cum ar fi tehnologia V-Perfect, unde plasticul este conectat în așa fel încât să nu existe o cordon de sudură enervant și cusătura de conectare să fie aproape invizibilă.

Click aici, pentru mai multe detalii !


Profilele PVC Rehau oferă peste 400 de opțiuni de design cu KALEIDO COLOR, o colecție extinsă de finisaje pentru ferestre și uși. De la aspectul cald și primitor al lemnului, până la suprafețe exclusiviste din aluminiu sau nuanțe clasice, atemporale de alb.

Click aici, pentru mai multe detalii !


Profilele PVC Gealan au numerose caracteristici pentru care sunt recomandate pentru orice tip de geamuri si ferestre termopan. Dintre avantajele acestora putem aminti raportul calitate-pret foarte bun, rezistenta in timp, izolare fonica si termica excelenta, diversitatea si folosirea celor mai bune tehnologii pentru realizarea lor.

Click aici, pentru mai multe detalii !


Profilele PVC Veka înseamnă calitate și acest lucru se vede în orice activitate intreprinsă. De la testarea materiei prime și a produsului în diverse stadii ale procesului de fabricație, până la indicatorii stricți de calitate sub care sunt prestate serviciile către client și activitățile de logistică.

Click aici, pentru mai multe detalii !


Profilele PVC Aluplast sunt sistemele inteligente devin realitate. Profile usoare, fara armatura de otel, elemente care reduc semnificativ pierderile de energie ale cladirilor – acestea sunt noi argumente si avantaje pe care firma aluplast le ofera producatorilor de ferestre.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


Profilele PVC Teraplast au un sistem complet de profile tâmplărie. Caracteristicile sale îi permit realizarea unor produse care să corespundă pe deplin atât cerințelor de ordin estetic, cât și celor de izolație termică.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


Profilele PVC Bauplast foloseau ca materie prima lemnul, fierul, aluminiul iar odata cu trecerea anilor sa introdus pe piata si pvc-ului, care incet incet a cam ocupat piata de profil in proportie de 70-80% si care de mai bine de 12 ani are un cuvint de spus in domeniu.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


Profilele PVC Deceuninck se află printre primele 3 companii din lume în producția de profile PVC pentru ferestre și uși. Fabrică profile din PVC care respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


Profilele PVC Extruplast au fost implementate de către specialiști germani și austrieci de renume, cu materiale și utilaje de ultimă generaţie, sub controlul de calitate și performanţă al Institutului Greiner Group.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


Profilele PVC Ramplast au un design cu muchii rotunjite și dimensiuni compacte, precum și posibilitatea montării de geam termoizolant, aceste profile sunt alegerea principală a producătorilor de tâmplărie PVC. În plus, ele au fost concepute pentru a oferi costuri de producție scăzute și stocuri minimizate, astfel încât să faciliteze procesul de prelucrare.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


Profilele PVC KÖMMERLING acorda o mare importanta functionalitatii si fiabilitatii tuturor sistemelor. Calitatea sistemelor marcii KÖMMERLING inseamna nu numai unitatea armonizata a gamei de produse, dar si supravegherea tuturor etapelor de fabricare, cercetare si dezvoltare, precum si productia sau reciclabilitatea ecologica.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


Profile PVC Altset-Kmg au ca activitate principală comerțul cu aluminiu, PVC și profile de armare, precum și toate accesoriile și armăturile necesare pentru fabricarea ușilor și ferestrelor. Brandul s-a impus rapid și cu succes la nivel național și internațional, câștigând încrederea și loialitatea clienților în 2010. Compania investește în mașini pentru producția de profile din aluminiu, cunoscute anterior pe piață sub marca Altest.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


Profilele PVC Pimapen au integrat în lumea în curs de dezvoltare si se numără printre companiile de top din sectorul profilurilor din PVC si își produce grupurile de produse în conformitate cu standardele de calitate EN, RAL si TSE . Gestionează procesele de produse, vânzări și servicii post-vânzare cu o înțelegere de nivel mondial prin modelul său de afaceri durabil.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


 Profilele PVC Profilco beneficiaza de un echipament modern de extrudare si vopsire in camp electrostatic, oferind produse de inalta calitate, capabile sa concureze produsele de pe piata. Procesul de fabricație a profilului de aluminiu al companiei și condițiile în ansamblu sunt conforme cu standardul ISO 9001, un standard care garantează calitatea ridicată a produselor sale.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 


Profilele PVC Plustec sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, dar oferă, de asemenea, securitate, etanșeitate la aer și economii continue de costuri prin minimizarea energiei.

Click aici, pentru mai multe detalii ! 

× Contactează-ne pe WhatsApp !